Wie is More2Market

Alles over de buitenhuismarkt van eten, drinken en verblijven  door marktonderzoek, inzicht en cijfers in Out-of-Home.

 

Om de brochure te downloaden ga naar het einde van deze pagina.

 

More2Market is in 2014 gestart door Rien de Koning. Met 25 jaar ervaring in marktonderzoek en category management in Foodretail en Foodservice in alle schakels van de keten met een groot netwerk bij leveranciers, tussenhandel en eindverbruikers. N.B. mede-auteur van het 1e category management boek in Foodservice samen met Eline Vrielink (publicatie 1-3-2011).

More2Market is lid van de MOA en werkt samen met @Foodclicks, 2gather en Infotopics en is vooral gericht op het cijfermatige inzicht in Out-of-Home en dit te vertalen in concreet resultaat voor klanten.

Kernactiviteiten:

  1. Marktonderzoek
  2. Shopper en trade marketing training en support
  3. Inzicht in cijfers in Out-of-Home

Marktvisie 2018

Op basis van de vele projecten op inhoudelijk en cijfermatig gebied valt het 5 krachten van Porter als volgt naar Out-of-Home te vertalen.

Referenties 2016-2019

Unieke M2M proposities

The market cube

Model om a.h.v. externe bronnen marktgroottes te bepalen van producten en kanalen. O.a. toegepast op zuivel, bier, koffie, disposables, zoetwaren, soepen, sauzen.

OutofHome Shopper monitor

Het grootste continu marktonderzoek in buitenshuis dat zowel eht aantal bezoeken buitenshuis meet als de consumpties thuis en buitenshuis. Dit onderzoek loopt in België en Nederland sinds 2016/2017 met een N van 10.000.

Vestigingsplaatsonderzoek 2.0

Het enige vestigingsplaatsonderzoek dat op basis van gemeten koopgedrag omzetpotentie van verzorgingsgebieden bepaalt en dit aan de hand van concurrentiedichtheid doorvertaalt naar omzet van een locatie of vestiging. In tegenstelling tot nog veelal rapporten op basis van algemene branchegemiddelden en inwonersaantallen.

Voor verdere vragen, opmerkingen en aanvullingen graag reacties:

Contact More2Market:

Rien de Koning

Mobiel:        +31 (0)6 295 63 296
Email:          rien@more2market.nl
Website:      www.more2market.nl
Twitter:        @RiendeKoning   https://twitter.com/RiendeKoning
LinkedIn:     http://nl.linkedin.com/in/riendekoning